Startpagina > EcoLIMS > Algemeen > EcoLIMS handleiding

EcoLIMS handleiding

Hier kunt u de EcoLIMS handleiding downloaden.

Wijziging 6 november 2017:

AquaDesk Meetobjecten CSV export

In EcoLIMS is bij de locaties een AquaDesk meetobjecten CSV-export toegevoegd die gebruikt kan worden als import in AquaDesk.

Handmatige handeling kan nog zijn dat de organisatie code aangepast moet worden, dit is niet nodig als bij alle locaties de juiste beheerder is opgenomen.

Nul coördinaten kunnen overigens niet worden geïmporteerd in AquaDesk.

AquaDesk Metingen CSV export

In EcoLIMS is bij de metingen een AquaDesk export opgenomen die gebruikt kan worden voor import in AquaDesk, deze maakt gebruik van een onderliggende mapping tabel die zaken qua inhoud aanpast op AquaDesk.

De mappings zullen de komende tijd nog aan wijzigingen onderhevig zijn omdat er steeds nieuwe zaken toegevoegd zullen worden en in een enkel geval zullen er mogelijk ook aanpassingen dienen plaats te vinden op mappings die er al in zitten.

Wat de mappings betreft is het onderhoud dus een voortschrijdend proces dat pas afgerond zal zijn als alle te converteren stamgegevens opgenomen zijn.

EBEOsys exports

De EBEOsys exports die tot nu toe gebruikt werden in EcoLIMS zijn alle vervangen door de nieuwe EBEOsys CSV export die via EBEOweb beoordeeld kan worden, export en beoordeling via het DBF formaat is vanaf heden niet meer mogelijk.